Dyman Associates Insurance Group of Companies News: Rika onsdagar - Försäkring tips att komma ihåg

+1

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Rika onsdagar - Försäkring tips att komma ihåg Dyman Associates Insurance Group of Companies News

Slide 2

Dyman Associates Insurance Group of Companies News Har du valt rätt försäkring för dig själv? Sarju Simaria, CFO, Edelweiss Tokio livförsäkring ger dig några punkter att tänka   Försäkring är föremålet för värvning. Detta innebär att du som kund göra ett erbjudande som, i stället för en premieinbetalning, livförsäkring företaget skall vid förekomst av ett försäkringsfall (dödsfall, invaliditet eller en olycka) kopplad till ditt liv, säkra de ekonomiska behoven för din familj genom att betala dem försäkrade beloppet. Uppkomsten av någon av de ovan nämnda missöden är det viktigt att du vet hur man gör bäst av din livförsäkring. För detta behöver du:   Förstå dina behov och få rätt råd   Osäkerheten i liv, död, sjukdom och ålderdom stöd får inte lämnas obevakad eller avslöjats. Ekonomisk säkerhet och trygghet är okränkbart enligt situationen – oväntade nödsituationer, död eller levande för länge. Därför är det nödvändigt att du erkänna riskerna i ditt liv och vidta lämpliga åtgärder.

Slide 3

Dyman Associates Insurance Group of Companies News Efter att ha erkänt riskerna, spendera tid förstå dina behov. För att göra detta, göra en bedömning av din inkomst flöde, din förbrukning, dina nuvarande och framtida förpliktelser vis-à-vis din livsstil. När det är gjort, konsultera en försäkring rådgivare, en person som du kan lita på och som kan erbjuda dig ärliga råd.   Vara ärlig med din försäkring rådgivare   Vara ärlig med din försäkring rådgivare om dina risker, dina behov, din ekonomiska bedömning och dina ambitioner. Utvärdera produktalternativ och funktioner, och att dina behov är uppfyllda från hans / hennes propositioner. Få full förståelse på premium villkor och cykeln av bidragsutbetalningar, tillgänglighet för återvändande, låsa i perioden, konsekvenserna av premium standard etc. Jämföra ett antal åtgärder innan minska ner på en, eftersom det kommer att hjälpa dig få bästa. Läs, förstå och kontrollera detaljerna   Förstå fördelarna illustrerad vid en term cum sparprodukt, var uppmärksam på avdrag och värdet anslogs till fonden. Köp inte en försäkringsprodukt för att tvinga en släkting eller en vän. Lär dig att säga "nej" om du inte övertygad.

Slide 4

Dyman Associates Insurance Group of Companies News Aldrig registrera ett tomt formulär. Lämna ärliga och korrekta upplysningar i formuläret och inte dölja eller förvränga din sjukdomshistoria. Fla meddelanden eller information skulle besegra hela syftet med att söka ett försäkringsskydd som det kan leda till utebliven betalning av försäkringsskada av försäkringsbolaget till din familj.   Be inte om en rabatt från din agent. Detta är förbjudet.   Vid medicinska komplikationer kan ett försäkringsbolag gör en räknare som erbjuder att ge dig försäkring med högre premie. Detta bör ringer varningsklockorna, eftersom detta innebär att läkare och försäkringsgivare tycker ditt medicinska tillstånd sätter din hälsa i en högre riskgrupp. Därför tänka noga innan du avvisar counter erbjudandet.   Läs noga igenom och kontrollera dina uppgifter i politik och betala speciell uppmärksamhet till uppgifter om namn, ålder, kontakt, kandidat, namn, politiska termen, bidragsbelopp, premium betala sikt, premium på grund datum etc. Dokumentgruppen politik innehåller också en kopia av formuläret förslagsställare som lämnats av dig, så glöm inte att kolla. Rätta eventuella fel i detaljerna i din politiska dokument, omedelbart. Läs här för mer info

Summary: Har du valt rätt försäkring för dig själv? Sarju Simaria, CFO, Edelweiss Tokio livförsäkring ger dig några punkter att tänka Försäkring är föremålet för värvning. Detta innebär att du som kund göra ett erbjudande som, i stället för en premieinbetalning, livförsäkring företaget skall vid förekomst av ett försäkringsfall (dödsfall, invaliditet eller en olycka) kopplad till ditt liv, säkra de ekonomiska behoven för din familj genom att betala dem försäkrade beloppet.

Tags: dyman associates insurance group of companies news wealthy wednesdays: tips to remember

URL: