setmana cultural

0

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Benvinguts, a la setmana cultural de la Facultat de Ciències de l’Esport i l’Educació de Blanquerna. A continuació, us mostrarem un recull d’activitats relacionades amb l’educació infantil, que hem pogut gaudir els nois i noies de primer curs. Desitgem que us agradi

Slide 2

DILLUNS…

Slide 3

NATUPARK El jardí de cordes

Slide 4

Natupark és un nou concepte d’activitats a l’aire lliure. Combina diversió i aventura en un entorn natural. És un conjunt d’instal·lacions sobre els arbres que inclouen jocs que combinen habilitat, destresa i aventura, com per exemple: tirolines, lianes, troncs oscil·lants, ponts de xarxa... L’objectiu que es pretén assolir és gaudir dels circuits, educant i aprenent. Natupark està dins del recinte del Bosc Tancat, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès. NATUPARK

Slide 5

El circuit infantil està destinat a nens de 4 a 6 anys amb una alçada entre 1,00m. i 1,20m. Disposen d’un recorregut de 14 jocs, amb una altura màxima de 1,5m. El circuit té un sistema de seguretat únic a Espanya, on els nens van sempre assegurats i no es poden llevar per si sols el dispositiu de seguretat. A més, per prevenció és obligatori que durant el recorregut vagin acompanyats dels pares. Els nens aprenen jugant i aprenen a jugar

Slide 6

DIMARTS…

Slide 7

MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA

Slide 8

Programa educatiu: - Objectiu: acostar l'art als infants i a les escoles. Les visites que proporcionen són: - Comentades: de diàleg. - De taller: on es realitzen activitats. - Dinamitzades: amb algun suport (música, imatges...) Formació: Per introduir al professorat en aquest món, a l’estiu es fan cursos on es treballa la metodologia per infants, i els proporcionen materials per treballar les activitats a l'aula.

Slide 9

Dansa de fades i follets

Slide 10

So i color

Slide 11

DIJOUS…

Slide 12

ESCOLA Joan XXIII

Slide 13

XERRADA CONJUNTA Fa 40 anys neix el Barri de Bellvitge, on actualment està situada l’escola. Finalitat: oferir una sèrie d’activitats de la formació en una triple dimensió. Personal, social i religiosa. La Fundació Joan XXIII té dos grans projectes: Centre d’estudis Joan XXIII i Centre de tecnologia Ituarte (CETEI) Imparteixen classes de: - Infantil - Primària - Batxillerat - USEE (Unitat de seguiment d’educació especial) - Grau mitjà - Grau superior - PQPI (Programa de qualificació propi d’iniciació)

Slide 14

OBJECTIUS La missió de l’escola: Voler promoure una formació innovadora, compromesa i personalitzada que satisfaci les demandes del nostre entorn, atenint-nos a criteris de promoció social i qualitat. Caràcter propi del centre: És un centre d’inspiració cristiana, compromès a la realitat social del seu entorn. Aquesta proposta es concreta en: 1- Formació acadèmica: Aprendre a aprendre 2- Formació personal: Aprendre a ser 3- Formació social: Aprendre a conviure 4- Formació cristiana: Aprendre a cultivar la vida interior

Slide 15

PRINCIPIS BÀSICS DE L’ETAPA D’EDUCACIÓ INFANTIL 1. Procurar que els alumnes es sentin estimats, respectat i escoltats. - Acollir als alumnes i a les famílies. 2. Respectar el nivell maduratiu de cada nen, així com els diferents ritmes d’aprenentatge. - Atenció a la diversitat. - Relació amb les famílies. - Les orientacions del departament d’orientacions. 3. Despertar el interès per aprendre. - El treball per projectes, racons, joc, plàstica, TIC i el treball cooperatiu.

Slide 17

DIVENDRES…

Slide 19

INTRODUCCIÓ Corda i descorda és un concert que ofereix l’auditori per a famílies i escoles, per nens i nenes des de dos anys. Apareixen els següents instruments: - Violins - Viola - Violoncel - Guitarra elèctrica i clàssica - Contrabaix Ofereix l’oportunitat d’apropar la música i instruments als infants fent-los gaudir d’un espectacle de quaranta cinc minuts on els fan participar.

Slide 20

VISIÓ COM A FUTURS MESTRES: Els infants de dos anys els agrada la música, però més veure-la en directe, i l’Auditori és un bon exemple. Cal reforçar-lo abans, durant i després per tal que sigui un aprenentatge significatiu i una experiència inoblidable.

Slide 21

EXPERIÈNCIA DELS INFANTS: Amb les famílies: - Es quedaven bocabadats mirant als músics, i participant en tot moment en les cançons que coneixien. Van aprendre nous coneixements d’instruments i els músics més rellevants de la història contemporània. Amb l’escola: - S’il·lusionen al reconèixer els instruments que han treballat a classe anteriorment i la seva grandària. - El més espectacular de tot, és veure com un nen molt mogut es queda en silenci mirant el concert. Al final haurem de donar la raó a l’expressió “la música amansa a las fieras”

Slide 23

Tota aquesta setmana ha estat una experiència com a futurs professionals, esperem que això sigui només el principi d’una gran aventura.

URL:
More by this User
Most Viewed
Previous Page Next Page
POWER POINT CÒRDOVA [Autoguardado]9-12-09
POWER POINT...
 
 
 
Previous Page Next Page