ACTUALITAT EDUCATIVA 2

0

No comments posted yet

Comments

Slide 1

ACTUALITAT EDUCATIVA SERGI AZNAR, MARC ESCOLAR "El ordenador de Zapatero puede provocar miopía“ (el País)

Slide 2

IDEES DE LA NOTICIA La comunitat valenciana no repartirà els ordinadors portàtils als alumnes de 5è de primària. No volen pertànyer aquest any al pla estatal de l’escola 2.0 Las oftalmòlogues Isabel Cid y Amparo Navea, de la Fundación Oftalmològica del Mediterráneo, adverteixen del perill que té. El govern i el conseller no donen més raons mèdiques i passen a les econòmiques.

Slide 3

CAUSES DEL REBUIG ALS ORDINADORS El conseller d’Educació valencià, Alejandro Font de Mora. "El ordenador de Zapatero puede provocar la miopización de muchos niños”. Perquè els 125 euros per ordinador que paga el Govern no suposa el 50% del cost real. No es l’únic en desmarcar-se del projecte: Ni Madrid ni Murcia estan al pla estatal.

Slide 4

NOTÍCIES RELACIONADES Les notes dels alumnes que imparteixen classe amb ordinador són un 30% millors que els que ho fan amb paper i pissarra Alarte critica el "fanatismo político" de Font de Mora (crítica que fan des de la oposició)

Slide 5

VISIÓ CRÍTICA L’escola es nega a utilitzar els ordinadors per tant perden bones notes, però això els duu a una possible miopia, és moral? Perquè aquest polític critica aquesta decisió i la resta no?

Slide 6

CONCLUSIONS “Jo no estic d’acord amb el senyor Font de Mora ja que això ho han parlat experts en la matèria.” “Si l’ordinador a l’aula fa que augmenti la miopia s’hauria de prohibir. Prebaleix l‘integritat física de l’infant.”

URL: