Dubbdäck vs Dubbfria däck

0

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Dubbdäck vs Dubbfria däck

Slide 2

Dubbdäck vs Dubbfria däck Förr var dubbdäck valet av däck för säker körning på vintern bland många människor. Men sakerna har förändrats och de flesta människor tenderar att föredra dubbfria däck för körning i vinterväder. Dubbfriadäck har visat sig vara bättre i vissa vinterväder än det dubbade motsvarighet. Det innebär att dubbdäck inte är nödvändiga för vintern som de brukade vara förr i tiden. Du kan fortfarande kunna njuta av de fördelar som de ger så länge du investerar i högkvalitets dubbfria däck.

Slide 3

Dubbdäck vs Dubbfria däck En av de saker som vinter gör är att det blir buller vid körning på torra, tydliga vägar. När du väljer däck för den här säsongen måste du leta efter dem som inte kommer att vara för högljudda på vägen. Dubbfria däcken har mindre ljud jämfört med dubbdäck vid körning på torra, tydliga vägar. Eftersom deras metalltappar inte kommer att ha någon snö eller is att bita i, kommer de att sluta tugga och skada vägen som du köra din bil på. Samtidigt gör dubbdäcket mycket buller. Det är av den anledningen att de flesta stater har förbjudit användningen av dubbdäck på sommaren.

Slide 4

Dubbdäck vs Dubbfria däck En annan sak att komma ihåg när man väljer mellan dubbade och dubbfria däck är deras livslängd. Vanligtvis har vinterdäcken en kortare livslängd jämfört med sommarmodeller. Detta beror främst på de sämre förhållanden som de går igenom under vintersäsongen. När de fortsätter att slitas ner minskar deras prestation. Dubbarna som dubbdäck har ska hjälpa dem att bära i samma takt som slitbanan för att säkerställa jämn prestation av däcken. Dubbfria däcken å andra sidan har en mer flexibel gummiförening som slits bort med fortsatt körning av ditt fordon på snö eller isbelagda vägar.

Slide 5

Dubbdäck vs Dubbfria däck När det gäller att köra i snö, tenderar dubbfria däcken att gå hand i hand med dubbdäcken. De moderna dubbfria däcken har avancerade slitbanor som ger samma dragnivå i snö som dubbarna. En speciell faktor som förbättrar dessa däcks prestation på snöiga vägar är sipe-designen. De har ziczac sipes som vanligtvis ger utmärkt grepp genom att bita in i snön precis som dubbarna brukar göra. De är också gjorda med avancerade gummiföreningar som hjälper till att förbättra greppet när du kör på snö.

Slide 6

Dubbdäck vs Dubbfria däck Det enda stället att dubbdäck överträffar dubbfria däck är på is. Trots att de moderna dubbfria däcken har utmärkta egenskaper, kan de inte slå betet av metallpinnar när de kör på hårt packad snö eller våt is. Dubbdäcken är ett perfekt val av däck för dig om du oftast kör på tätt packade snö eller isgator. De dubbfria däcken är bara perfekta när temperaturen på vägarna är 7 grader och över.

Slide 7

Dubbdäck vs Dubbfria däck För mer information om dubbade och dubbfria däck, kolla in vår hemsida idag på https://www.nokiantyres.se/.

Slide 8

Dubbdäck vs Dubbfria däck

Summary: Förr var dubbdäck valet av däck för säker körning på vintern bland många människor. Men sakerna har förändrats och de flesta människor tenderar att föredra dubbfria däck för körning i vinterväder. Dubbfriadäck har visat sig vara bättre i vissa

Tags: dubbdäck

URL: