Embleem kleding strijken Bergen op Zoom

0

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Wil je een embleem op kleding strijken, of een logo en/of tekst van jezelf, je bedrijf of je vereniging? En woon je in Bergen op Zoom (of omgeving)? Ga snel naar http://www.strijk-embleem.nl Want op strijk-embleem.nl kun je een embleem ontwerpen (plaatje inladen en/of eigen tekst invoeren, kleuren, lettertypes en kaders kiezen), en deze al vanaf 2 stuks bestellen en gratis thuis laten bezorgen in bijvoorbeeld Bergen op Zoom. En daarna zijn deze stoffen emblemen zeer eenvoudig door jezelf op katoen en/of polyester kleding te strijken: succes gegarandeerd! En de strijk emblemen zijn kookwasbestendig, dus de kleuren blijven altijd goed: de emblemen zijn duurzamer dan uw kleding. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van de instrijkbare emblemen en logo's zodat je in Bergen op Zoom zelf je t-shirts of andere kleding of kledingstukken kunt bedrukken.

Slide 2

Voordelen van emblemen en logo's die je zelf op kleding of bedrijfskleding kunt bedrukken in Bergen op Zoom: Zelf ontwerpen: naar keuze afbeelding inladen en/of tekst invoeren, eigen voorkeuren instellen; Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwasbestendig; Goedkoop: vanaf 2 euro per stuk (afhankelijk van maat en aantal emblemen); Gemakkelijk: in 30 seconden met een strijkijzer op katoen en/of polyester te strijken. Ga dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van onze instrijkbare emblemen zodat je in Bergen op Zoom zelf je kledingstukken kunt bedrukken met bijvoorbeeld een reclame uiting of een ander logo.

Summary: Wil je een embleem op kleding strijken, of een logo en/of tekst van jezelf, je bedrijf of je vereniging? En woon je in Bergen op Zoom (of omgeving)? Ga snel naar http://www.strijk-embleem.nl Want op strijk-embleem.nl kun je een embleem ontwerpen (plaatje inladen en/of eigen tekst invoeren, kleuren, lettertypes en kaders kiezen), en deze al vanaf 2 stuks bestellen en gratis thuis laten bezorgen in bijvoorbeeld Bergen op Zoom. En daarna zijn deze stoffen emblemen zeer eenvoudig door jezelf op katoen en/of polyester kleding te strijken: succes gegarandeerd! En de strijk emblemen zijn kookwasbestendig, dus de kleuren blijven altijd goed: de emblemen zijn duurzamer dan uw kleding. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van de instrijkbare emblemen en logo's zodat je in Bergen op Zoom zelf je t-shirts of andere kleding of kledingstukken kunt bedrukken.

Tags: embleem kleding strijken bergen op zoom

URL:
More by this User
Most Viewed