VICTÒRIA RODRIGO

0

No comments posted yet

Comments

Slide 1

PRESENTACIÓ DE VICTORIA RODRIGO ·         Diplomada en Disseny de Moda. ·         Diplomada en Mestra d‘Educació Infantil ·         Alumna del pintor i escenògraf francès, Jean Jacques Laigré, ·         Dissenyadora de vestuari d’obres de dansa seleccionades en los Premis Nacionals de Teatre i dansa. ·         Disseny en las col·leccions d’estampació i disfresses. ·         Il·lustradora de libres: “El Niño de Agua “ y “El cantar de las hoces corvas“.

Slide 2

PREMIS 2012 ·         Tercer Premi de Pintura  VIII Edició Premi Nacional de Pintura “Joan Bosch Boldu “  - 1994 ·         Tercer Premi IX Mostra de Dissenys Originals per l ´Estampació Tèxtil. Museu Tèxtil de Premià de Mar Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Obra “ Blu’a“. 1990 ·         Accésit VI Mostra de Dissenys Originals per l´Estampació Tèxtil. Museu Tèxtil de Premià de Mar Barcelona, Spain. Obra “ Mar Estelar 2007 ·         Medalla de Plata i Mención d’ Honor, VIII Salón Internacional de Invierno, otorgado por Galeria Esart i la Accademia Internazionale Santarita, Torino Italia. ·         Diploma al Mérito, Revista Sociocultural Iberoamericana Internacional Art Miami. Convention Center, Florida USA.

Slide 3

Victoria Rodrigo, Barcelona La seva obra està creada amb delicadesa i poesia visual, inspirada en els sentiments i les paraules. Uneix llenguatge metafòric i simbolisme. Combina un toc de colors intensos i subtils i un dibuix fresc i immediat. (Marisa Garnelo, Galerista).

Slide 4

Victòria Rodrigo és una reconeguda artista a nivell internacional, ha exposat les seves obres a Londres, París, Brussel·les, Tòquio, Buenos Aires o Nova York, entre altres ciutats importants. En la fotografia, treballant amb els alumnes de l’escola Onze de Setembre

Slide 5

VICOTRIA RODRIGO FENT EL TALLER A L’ESCOLA ONZE DE SETEMBRE

Slide 6

Victòria Rodrigo La Victòria Rodrigo va fer una exposició a França, que ja havia fet a St. Quirze amb gran èxit amb el títol “Mirades d’Aigua”.

Slide 7

MIRADES D’AIGUA Victòria Rodrigo  presenta un conjunt de quadres pintats amb acrílics i aquarel·la que representen els ulls com a miralls dels interiors de les persones.

Slide 8

La artista multi disciplinar Victoria Rodrigo explica que: l’exposició mirades d’aigua recull dos aspectes fonamentals de la seva creació artística: la natura els rostres La mirada és un aspecte personal de la seva identitat expressiva. Les imatges són fruit de la imaginació, res a veure amb la realitat.

Slide 9

MIRADES D’AIGUA La mostra està acompanyada d’uns textos de poetes i filòsofs que han inspirat Rodrigo a l’hora de crear aquests quadres, que pretenen mostrar la mirada de l’ésser humà a l’exterior des de la vessant interna.

Slide 10

Títol PHAGEAN Categoria Pintura mixta Tècnica Aquarel·la i pastel Mides100 x 70 cm Edició Any 2004

Slide 11

collage, fils i tot tipus de material El que la inspiració o l’estat d’ànim li dicta en aquell moment. Diu que deixa que sigui una mica espontani. La artista busca la inspiració en: la música, la literatura i la natura. També té una col·lecció d’arbres que realitza amb diferents materials

Slide 13

AILANT´O, Bolígrafo y Tinta sobre papel japonés, 50 x 70 cm

Slide 14

GEA - Acuarela sobre papel , 152 x 108 cm.

Slide 15

L’artista explica que no utilitza cap tècnica determinada, si no que en el moment que està creant una obra s’interessa pels mitjans que té a l’abast en aquell moment.

Slide 16

http://victoriarodrigoart.blogspot.com PODEM SABER MÉS COSES SEVES AL SEU BLOG

URL:
More by this User
Most Viewed