kennedy

+2

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Véletlenek ? A körülmények egybeesései ?

Slide 2

Abraham Lincoln a Kongresszus tagja lett 1846-ban Abraham Lincoln elnök lett 1860-ban. John F. Kennedy a Kongresszus tagja lett 1946-ban John F. Kennedy elnök lett 1960-ban.

Slide 3

Úgy a Lincoln mint a Kennedy név 7 betűből áll. Mindketten az emberi jogok elkötelezettei voltak.

Slide 4

Mindkét elnök felesége egy – egy gyermekét elvesztette, míg a Fehér Ház lakója volt Mindkét elnököt fejbelövéssel gyilkolták meg.

Slide 5

Mindkét elnök pénteki napon halt meg. Lincoln titkárnőjének Kennedy volt a neve. Kennedy titkárnőjének Lincoln volt a neve.

Slide 6

Mindkét elnököt egy - egy “déli - államokbeli” gyilkolta meg. Mindkét elnöknek az utóda egy - egy “déli - államokbeli” volt.

Slide 7

Mindkettő utódjának neve 7 betűből áll, mindkettőt Johnson – nak nevezték. Andrew Johnson, aki Lincoln utódja volt, 1808 – ban született. Lyndon Johnson, aki Kennedy utódja volt, 1908 –ban született.

Slide 8

John Wilkes Booth, aki Lincoln gyilkosa volt, 1839 – ben született. Lee Harvey Oswald, aki Kennedy gyilkosa volt, 1939 – ben született.

Slide 9

Mindkét merénylőnek 3 neve volt. Mindkettőnek a teljes neve összesen15 betűből áll.

Slide 10

Lincoln egy ”Kennedy” nevű színházban halt meg. Kennedy egy “Lincoln” márkanevű limuzinban halt meg.

Slide 11

John Wilkes Booth megkísérelt elillanni egy színházból, és letartóztatták egy emeletes bérházban. Lee Harvey Oswald megkísérelt elillanni egy emeletes bérházból, és letartóztatták egy színházban.

Slide 12

Booth és Oswald, mindkettő meghalt a pere lefolytatása előtt. Egy héttel meggyilkolása előtt Lincoln szabadságon volt Monroe - ban, Maryland – ben. És még egy meglepetés ... Egy héttel meggyilkolása előtt Kennedy szabadságon volt Marilyn Monroe – val.

Slide 13

Mindez, csak a véletlen műve lenne … ? Vagy lehetséges, hogy még más ismeretlen „egybeesés” is legyen … ?

Slide 14

… ez örökre rejtély fog maradni. Igazság, vagy tény ...

Summary: kennedy

Tags: kennedy

URL:
More by this User
Most Viewed