ObaveznoProcitajPjesmu

+2

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Pročitaj sam Pogotovo pjesmu Vjerujem da šta god da je namijenjeno nama, bit će za nas. Pjesma je veoma istinita, nažalost. Obavezno pročitaj pjesmu!

Slide 2

SLUČAJ 1: Kelly Sedey je imala jednu želju, u vezi sa svojim momkom s kojim je bila tri godine, Davidom Marsdenom, da je zaprosi. Onda ju je jednog dana kada su bili vani na ručku, David zaprosio! Prihvatila je, ali je onda morala otići, Jer je imala sastanak za 20 minuta. Kada je došla u kancelariju, Primjetila je na svom kompjuteru nekoliko mailova. Provjerila ih je, uobičajene stvari od njenih prijatelja, ali je onda vidjela jedan koji nikada prije nije dobila. To je bila ova pjesma. Jednostavno ju je izbrisala a da je čak nije ni pročitala. VELIKA GREŠKA! Kasnije te večeri, primila je telefonski poziv od policije. Bio je o Davidu. Imao je saobraćajnu nesreću. Nije preživio!

Slide 3

Slučaj 2: Uzmimo naprimjer Katie Robinson. Dobila je ovu pjesmu I Pošto je bila vjernik poslala ju je nekolicini svojih prijatelja, ali nije imala dovoljno email adresa da je pošalje na pet osoba što je morala uraditi. Tri dana kasnije Kate je otišla na maskenbal. Kasnije, te večeri kada je otišla do svog auta, usmrtio ju je pijani vozač koji je pobjegao.

Slide 4

Slučaj 3: Richard S. Willis je poslao ovu poruku 45 minuta nakon što ju je primio. Ni četiri sata kasnije dok je sam šetao ulicom i išao na intervju za posao u velikoj firmi, naišao je Cynthiu Bell, koja je bila njegova tajna ljubav 5 godina. Cyntia mu je prišla i rekla mu kako je strastveno zaljubljena u njega dvije godine. Tri dana kasnije ju je zaprosio i vjenčali su se. Cynthia i Richard su još u braku i imaju troje djece. Sretniji su nego ikada!

Slide 5

Ovo je pjesma:          Tu blizu sam imao prijatelja,         U ovom gradu koji nema kraja,          Ipak dani idu i sedmice lete,          I prije nego se okreneš, godina je prošla.         I nikada se ne viđamo sa starim prijateljma,        Jer je život brza i strašna trka,        On zna jako dobro da ga volim, Kao i u danima kad sam dolazio kod njega.         I on je dolazio kod mene, ali smo tada bili mladi,      A sada smo zauzeti, umorni ljudi.      Umorni od igranja ove glupe igre,

Slide 6

   Umorni od pokušaja da se probijemo.      "Sutra ću kažem! "nazvati Jima     I pokazat ću mu da mislim na njega."     Ali sutra dođe i ode,   a udaljenost između nas raste i raste.      Tu blizu, ipak miljama daleko,     "Evo vam telegram gospodine," "Jim je danas umro."      I to je ono što dobijemo i zaslužimo na kraju.   

Slide 7

Tu blizu, nestao je prijatelj.     Ne zaboravi da uvijek kažeš ono što misliš.     Ako nekoga voliš, reci mu.     Nemoj se bojati da kažeš ono što osjećaš.      Posegni i reci nekome šta ti znači. Jer kada odlučiš da je pravo vrijeme, Možda će biti suviše kasno.     Iskoristi dan. Ne žali ni za čim.     I što je najvažnije, ostani uz svoje prijatelje   I porodicu, jer su ti oni pomogli Da postaneš ona osoba koja si danas.

Slide 8

Ovo moraš poslati u roku od tri sata nakon čitanja na 10 adresa. Ako to uradiš bit ćeš nevjerovatno sretan. Napomena, što više ljudi Pošalješ, imat ćeš više sreće. SMIJ SE, čak i kroz suze!!!!!

URL: