Inca nu - cescuta de ceai

+7

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Porniţi boxele PENTRU A CONTINUA, FOLOSIŢI CLICK Tommy's Window Slideshow Prin ce încercări a trecut o ceşcuţă de ceai Încă nu!

Slide 2

Nu am fost dintotdeauna o ceşcuţă de ceai. Pe vremuri eram doar un bulgăre de lut. Artizanul m-a luat în mână şi a început să mă frământe şi să mă răsucească până am prins contur. Mă durea de numa-numa şi L-am implorat să se oprească, dar El a zâmbit doar şi a a spus: "Încă nu!"

Slide 3

Pe urmă m-a pus pe masa olarului şi m-a învârtit aşa de tare că nu mai ştiam pe ce lume sunt! Mi s-a făcut aşa de rău că am crezut că o să leşin, dar la scurt timp m-a lăsat în pace.

Slide 4

Nici n-am apucat să-mi trag bine sufletul, că m-a luat şi m-a băgat în cuptor! Oare ce-o fi fost în capul Lui, să mă treacă prin foc? Am ţipat din răsputeri şi L-am implorat să se oprească şi să-mi dea drumul. M-am chinuit să văd ceva prin sticla fumurie a cuptorului şi L-am zărit zâmbind şi dând din cap, spunând: "Încă nu!"

Slide 5

În cele din urmă, a venit şi m-a scos din cuptor. “Oh, ce bine c-am scăpat!” am zis în sinea mea. Apoi, pe nepusă masă, m-a luat în mână şi m-a frecat cu şmirghel de mi-au sărit capacele! "Încă nu!" Pe urmă a luat o pensulă şi s-a pus pe vopsit. Am crezut că-mi dau duhul de la mirosul înţepător! L-am rugat din nou să se oprească, dar El a zâmbit mai departe şi a spus:

Slide 6

Când nu credeam că se poate întâmpla ceva mai rău, m-a pus într-un alt cuptor, de două ori mai fierbinte ca primul. Nu mai aveam aer! Simţeam că mă sufoc! Am strigat, m-am rugat de El, dar ce folos! A zâmbit mai departe şi a spus: "Încă nu!"

Slide 7

Credeam că nu mai scap cu viaţă. Acolo aveam să-mi sfârşesc zilele! Nu mai suportam! Ajunsesem la capătul puterilor. “S-a zis cu mine!” mi-am spus. "Gata!" Apoi a deschis larg uşa cuptorului şi mi-a zis:

Slide 8

M-a luat în mână şi m-a pus pe raft. Ceva mai târziu a apărut cu o oglindă şi mi-a spus să arunc o privire. Când m-am uitat, nu-mi venea să-mi cred ochilor! Am spus: "Doamne, ce minunăţie de ceşcuţă!"

Slide 9

Apoi Artizanul mi-a explicat: Ştiam foarte bine că o să te doară când te frământ şi te răsucesc pe toate părţile. Ştiam că o să ţi se facă rău pe masa olarului. Dar dacă te-aş fi lăsat de capul tău, te-ai fi întărit la loc şi ai fi rămas pentru totdeauna doar un bulgăre de lut, şters şi fără personalitate.

Slide 10

Ştiam că o să te topeşti de cald în primul cuptor, dar dacă nu te-aş fi trecut prin foc, te-ai fi făcut ţăndări. Ştiam că e insuportabil să te frec cu şmirghel şi să te vopsesc, dar dacă n-aş fi făcut asta, viaţa ta ar fi fost lipsită de culoare. Ştiu prin ce chinuri ai trecut când te-am pus în al doilea cuptor! Dar, vezi tu, dacă nu te-aş fi trecut din nou prin foc, nu ai fi rezistat la presiunile vieţii!

Slide 11

După cum vezi, când tu credeai că am uitat de tine, Eu, de fapt, aveam mare grijă de tine. Ştiam de la bun început cum vei ajunge în final. În bulgărele de lut din tine am văzut ce eşti acum! Nu ai fi fost destul de rezistentă şi la prima cădere te-ai fi făcut praf şi pulbere.

Slide 12

www.tommyswindow.com "Doamne, Tu eşti Tatăl nostru, noi suntem lutul şi Tu olarul; suntem cu toţii lucrarea mâinilor Tale. Isaia 64:8

URL: