Ochiul lui Dumnezeu

+1

No comments posted yet

Comments

Slide 1

FOTO MIRACOL

Slide 2

Fotografie foarte rara, preluata de la Nasa cu telescopul Hubble. Acest eveniment se produce o data la 3000 de ani. Aceasta fotografie a facut deja miracole. Exprima-ti o dorinta... Vei observa schimbari in viata ta chiar astazi. Poti chiar sa nu crezi, important e sa nu pastrezi acest mail pentru tine, trimite aceasta fotografie macar catre 7 persoane.

Slide 4

A fost numita « OCHIUL LUI DUMNEZEU ». Incredibil, a nu se sterge! Trimite aceasta fotografie prietenilor tai si vei vedea ce se va intampla. Nu intrerupe acest circuit, mai ales acum de pasti te rog!

Slide 5

Rugaciunea postului : Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.

Slide 6

Rugaciunea postului : Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata  viata lor. Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere. Amin

Slide 7

Daca Domnul ti-a pus pe inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, esti cu adevarat o persoana binecuvantata. Iata si de ce ?

Summary: http://claudiu.haipa.ro

URL:
More by this User
Most Viewed