WWF-game

+1

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Χρησιμοποιώ υπεύθυνα Μία περιπέτεια του ακτύπητου δίδυμου Λουκά – Άννα: Μία παιχνιδο-ιστορία για δυνατούς λύτες! Ένα πάρτυ αλλιώτικο απο τ’άλλα!

Slide 2

Αγαπημένε αναγνώστη-παίκτη:

Slide 3

Οι ήρωες μας, ο Λουκάς και η Άννα κάνουν γκάφες. Είναι σα να παίζουν μπάλα με τον πλανήτη Γη. Κάθε γκάφα και μια τρύπα στην μπάλα... Οδηγίες χρήσης και ανάγνωσης της παιχνιδο-ιστορίας.

Slide 4

Μόνοι στο Σπίτι.. Τα παιδιά είναι αγγελούδια δήθεν, σκέφτονται όμως σαν διαβολάκια. Η γιαγιά η καημένη επίσης ανυποψίαστη... Εμείς θα φύγουμε για το Σαββατοκύριακο. Είναι η επέτειος μας. Λοιπόν θα μείνετε με την γιαγιά. Φρόνιμα ε;

Slide 5

Ε, και η γιαγιά έχει δικαιώματα! E, το Σάββατο το απόγευμα μπορώ να καλέσω τις φίλες μου, την Πίτσα και τη Λίτσα για κουβεντούλα. Χε χε. Γεράματα χωρίς παρέα, κακά γεράματα!!

Slide 6

Και τα εγγόνια έχουν τα σχέδιά τους... Δεν κάνουμε ένα παρτάκι το Σάββατο με τα Λιτσάκια και τα Πιτσάκια; Θα φέρουνε και τις γιαγιάδες τους, εκείνες θα τα λένε, κι εμείς…χι χι Χαμός θα γίνει! Θα φωνάξουμε κι άλλους φίλους, θα γίνει παιχνίδι τρικούβερτο!

Slide 7

Γιαγιά μου καλή... Έχουμε πάρτυ! Γιαγιούλα, εμείς σου ετοιμάζουμε παρέα για το Σάββατο. Να γιορτάσουμε που πήραμε κι οι δυο μας άριστα στο διαγώνισμα Γυμναστικής…Ε, ξέρεις ήταν δύσκολο. Εσύ δε θα κάνεις τίποτα. Θα σου φέρουμε τις φίλες σου και τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Α, θα φέρουν και τα Πιτσάκια και τα Λιτσάκια και κάτι άλλα φιλαράκια ξέρεις… Τίποτα σπουδαίο..

Slide 8

Τα παιδιά φεύγουν με την γιαγιά για το Super Market χωρίς να πάρουν τίποτα μαζί τους. Σάββατο πρωί. Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Πρέπει να πάμε να ψωνίσουμε στο διπλανό Super Market. Ορίστε και το κομπόδεμα ασφαλείας που μας άφησε η μαμά!

Slide 9

Στο Super Market. Τρέχα, να αγοράσουμε τα δικά μας! Να εδώ, πλαστικά ποτηράκια και πιατάκια και πιρούνια και κουταλάκια. Πάρε μπόλικα, ο καθένας θέλει τουλάχιστον 3 ποτήρια! Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 10

Στο Super Market.

Slide 11

Στο Super Market. Να πάρουμε αναψυκτικά. Πάρε μπόλικα πλαστικά κουτιά, πορτοκαλάδα και λοιπά. Γράφει PET στη συσκευασία. Καλό θα ‘ναι! Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 12

Στο Super Market. Πάρε και αυτά τα φρούτα. Είναι προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Βλέπεις; Έχουν σήμα πιστο...ποίησης! Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Έγινε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά ακούγεται καλό!

Slide 13

Στο Super Market. Που πήγαν τα παιδιά? Για να αγοράσω και αυτά για την φασίνα μας. Δεν φοράω και τα γυαλιά μου .. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος;

Slide 14

Στο Super Market.

Slide 15

Στο Super Market. Η γιαγιά πάει μαζί με την Άννα και τον Λουκά στο ταμείο. Φεύγουν με πολλές πλαστικές σακούλες. Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 16

Φασίνα. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος? Ας ριξω μπόλικο υγρό καθαρισμού για να καθαρίσει σίγουρα!

Slide 17

Μαγείρεμα. Γιαγιά, έβαλα το τηγάνι στο μάτι να ψήσω τα ψωμάκια. Μήπως είναι λιγό μικρό το τηγάνι; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος;

Slide 18

Μαγείρεμα. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος; Τι μαρμελάδα να διαλέξω (ξεχνάει την πόρτα του ψυγείου ανοικτή); Άννα: Ώσπου να διαλέξεις θα με παγώσεις, με το ψυγείο ανοιχτό!

Slide 19

Μαγείρεμα. Γιαγιά, οι λουκουμάδες είναι έτοιμοι, θα τους βγάλεις και θα πετάξεις το λάδι στο νεροχύτη; Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 20

Μαγείρεμα.

Slide 21

Οι καλεσμένοι και ...δώρα φέροντες! Τα παιδιά ανοίγουν τα δώρα: χαρτιά, φιόγκοι, συσκευασίες παντού, πλαστικές σακούλες, και άπειρα παιχνιδάκια, στυλό περίεργα, μπλούζες, διακοσμητικά κλπ. κανένα βιβλίο.. Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 22

Οι καλεσμένοι και ...δώρα φέροντες!

Slide 23

Γλέντι τρικούβερτο! Τα παιδιά παίζουν, χορεύουν και οι γιαγιάδες τα λένε. Είναι ανοιχτές δυο τηλεοράσεις που κανείς δε βλέπει. Οι λάμπες είναι συμβατικές, φωτάκια χριστουγεννιάτικα αναβοσβήνουν. Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 24

Γλέντι τρικούβερτο!

Slide 25

Η έκπληξη της γιαγιάς! Για ελάτε, πουλάκια μου, σας έχω κάτι νόστιμο. Μια πίτα και ένα γλυκό κάστανο με γιαούρτι. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος;  

Slide 26

Η έκπληξη της γιαγιάς!  

Slide 27

Το πάρτυ τελείωσε, τα σκουπίδια όμως.. Τα παιδιά πετάνε όλα τα σκουπίδια στον συμβατικό κάδο.. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Σωστό ή Λάθος;

Slide 28

Τα λερωμένα ρούχα στο πλυντήριο.. Δεν είναι πολύ γεμάτο το πλυντήριο αλλά δεν πειράζει, ας καθαρίσουμε πρώτα αυτά, και τα άλλα αύριο. Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 29

Τα λερωμένα ρούχα στο πλυντήριο.. Έβαλα το πλυντήριο στους 60 βαθμούς για να καθαρίσουν τα ρούχα σίγουρα! Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 30

Και τα λερωμένα παιδιά στο μπάνιο.. Έτοιμος για βουτιές!! Σωστό ή Λάθος; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 31

Και τα λερωμένα παιδιά στο μπάνιο..

Slide 32

Κυριακή πρωί. Ωραία, το σπίτι είναι πάλι καθαρό. Αλλά νομίζω ότι μάθαμε πολλά και είναι ώρα να αλλάξουμε κάποιες καθημερινές μας συνήθειες! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Slide 33

Καλώς τους! Μπα, λαμπίκο το σπίτι. Φρόνιμοι ήσασταν φαίνεται! Μπράβο παιδιά! Αγγελούδια. Η γιαγιά ήταν άτακτη και έκανε κάτι αλλαγές, αλλά θα σας τα πούμε αργότερα!

URL: