recordes

+1

No comments posted yet

Comments

francescfarre (8 years ago)

bon

gemmagarrofe (8 years ago)

QUINA INFÀNCIA EH!

krisklos (8 years ago)

no ni a per taaaaaaaaaaaan eh!jajaja Però wno daixò es tracteee...d'evolucionar, no?jaja Per cert, altanto am les faltes profssor...jaja;)

francescfarre (8 years ago)

opinió

francescfarre (8 years ago)

opinió

Slide 1

Com t’ho vas fer per sobreviure de nen...? ¡Amb so, engega’l!

Slide 2

Si vas ser nen als anys 60, 70 o principis dels 80 Com vas aconseguir sobreviure?

Slide 3

Anàvem sense cinturos de seguretat als automòbils, sense airbags, ni seients per a nens. Podíem anar asseguts a terra, a la part del darrera de la furgoneta, era un passeig especial, que encara recordem...

Slide 4

Els nostres bressols estaven pintats amb colors brillants, de pintura amb plom, que tot sovint llepàvem!

Slide 5

No teníem protectors als endolls de la casa, ni fora del nostre abast la farmaciola dels medicaments...

Slide 6

Anàvem amb bicicleta sense casc, genolleres, ni colzeres. I ens agradava convertir la nostra bicicleta en una moto, posant un naip a la roda, enganxat amb una agulla d’estendre la roba.

Slide 7

Bevíem aigua de la mànega del jardí, de les fonts públiques, o d’on la trobéssim, la qüestió era apaivagar la set, no sabíem el que era l’ampolla d’aigua mineral...

Slide 8

Passàvem hores i hores construin vehícles de tota mena, amb caixes i tubs, i els que teníem la sort de tenir una bicicleta, ens les enginyàvem per remolcar-nos, bé que al començar la baixada ens en recordàvem que anàvem sense frens.

Slide 9

Després d’uns quants cops apreníem a resoldre el problema. Sí! Nosaltres topàvem contra un arbre, quèiem a terra, però no topàvem contra els cotxes.

Slide 10

Sortíem a jugar amb l’única condició, de tornar a casa abans que és fes de nit...

Slide 11

Al migdia, al sortir de col·legi, anàvem a dinar a casa, després d’assaborir les nostres llaminadures, que compràvem a cal Sala, o al Torné, pipes, xiclets, regalíssies, etc.

Slide 12

No teníem mòbil... Així que no ens podien localitzar !!! Impensable !!!

Slide 13

Ens tallàvem, ens trencàvem un braç o una cama, i ens hi deixàvem les dents, sense cap demanda pel mig. Ningú en tenia la culpa d’aquests accidents, tan sols era culpa nostra.

Slide 14

Menjàvem “Bonys”, “Tigretons”, “Nocilla”, pa amb vi i sucre, bevíem gasosa, taronjades amb sucre, i mai teníem excés de pes, perquè sempre érem al carrer jugant i corrent.

Slide 15

Bevíem tots del mateix vas, ampolla, o llauna, i ningú es moria per això.

Slide 16

No teníem Play Stations, Nintendo 64, X Boxs, MP3, 99 canales de tv vía satélit, cámares de vídeo, sonido “surround”, móbils, ordenadors, “chat” en Internet, etc ... Però: ¡¡¡TENÍEM AMICS DE DEBÓ !!!

Slide 17

Sortíem amb bicicleta o caminant cap a casa d’un amic, trucàvem a la porta, o li fèiem un crit, o simplement entràvem sense avisar...I sortíem a jugar.

Slide 18

Jugàvem amb taps d’ampolla, al mocador, a rescatar de cap a cap, a tocar i parar, al xurro, a saltar a la corda o a la goma... I quan triàvem els equips per fer un partit de futbol, no tots eren elegits, i no hi havia cap desencant elevat a trauma.

Slide 19

No tots els estudiants eren tan brillants com uns altres, i quan suspenien un any, simplement repetien curs. Ningú anava al psicòleg, ni al psicopedagòlec, ningú tenia depressió, repetia curs i tenia una segona oportunitat.

Slide 20

Teníem Llibertat, Fracassos, Èxits, Responsabilitats... I apreníem a manejar-nos per nosaltres sols.

Slide 21

Pertanys aquesta generació? Si és així, regalat uns segons de reflexió, i envia-li aquest missatge als teus amics. I potser oblidin per una estona les seves agitades vides, i tornin per uns moments a recordar com èrem abans. ¡¡¡ SEGUR QUE ÈREM FELIÇOS !!!

Tags: lasalle tic felicitació

URL:
More by this User
Most Viewed
Previous Page Next Page
Internet_segura
Internet_segu...
 
 
 
Previous Page Next Page