Έκθεση Χρήστου Λάμπρου

+5

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΔΕ Καλαμάτας στην έκθεση γλυπτικής-ζωγραφικής του Χρήστου Λάμπρου Νοέμβριος 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας Αισθητική και Πολιτισμική Αγωγή

Slide 2

Ο γλύπτης - ζωγράφος Χρήστος Λάμπρου παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την έκθεση του με θέμα “Στην Σφαίρα της Γραμμής και της Φόρμας...”. Ήταν μια έκθεση γλυπτικής, ζωγραφικής και κατασκευών με έργα που δημιουργήθηκαν από ερεθίσματα που δέχθηκε ο κ. Χρήστος Λάμπρου από την Καλαμάτα. Εστιάζουν κυρίως στον Άνθρωπο, τον Χορό, την Μουσική και την Θάλασσα. Ο Χρήστος Λάμπρου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων το 1951. Σπούδασε στη Βελλά (1972) και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (1996). Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ) στα τμήματα Γλυπτικής και Ζωγραφικής. Ζει στην Καλαμάτα.

Summary: Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΔΕ Καλαμάτας στην έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Χρήστου Λάμπρου, στο πλαίσιο του γραμματισμού Αισθητικής και Πολιτισμικής Αγωγής. Η έκθεση παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας τον Νοέμβριο του 2012. Στην έκθεση μας ξενάγησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

URL: