mare de deu de la mercé

+3

No comments posted yet

Comments

Slide 3

Dels captius Mare i Patrona, puix del Cel ens heu baixat: Princesa de Barcelona, proteciu vostra ciutat.

Slide 4

Els reis moros tenen plenes ses masmorres de captius que al remor de les cadenes ploren llàgrimes a rius. Jesucrist no els abandona, puix Nolasc els ha escoltat

Slide 5

Veu Nolasc els seus martiris i a la Verge els oferí, jardinera d'eixos lliris que trepitja el sarraí. De les mares la més bona als bons presos s'ha afillat

Slide 6

Entre càntics i harmonia a Nolasco s'apareix, la nit fosca es torna dia que de llum tot ho rubleix. Té a un costat Santa Madrona, Santa Eulària a altre costat:

Slide 7

Descobrint Ella el misteri, diu: --Nolasc, no tinguis por; dels que estan en captiveri tu en seràs el redemptor. Jo seré ta companyona, tu seràs el meu soldat:

Slide 8

Dóna'm compte al rei En Jaume i a Ramon de Penyafort, i a arrancar fills ajudau-me d'entre els braços de la mort. Ves tu a l'Àfrica i destrona a qui el món té esclavitzat

Slide 9

En aquella hora Maria, bella font de les Mercès, com dels Reis la estrella un dia, deixa's veura de tots tres. Del Cel baixa, com una ona dolç perfum de caritat: Nostra Seu hermosa i bella d'aquesta Ordre és el bressol, l'orient d'aquesta estrella  que els esclaus pendran per sol. Per blasó amb sa creu els dóna l'ample escut del Principat:

Slide 10

Oh captius de Moreria, no ploreu ja de tristor, que la Verge vos envia missatgers del seu amor. Donaran fins sa persona per comprar-vos el rescat:

Slide 11

Ve Maria a rompre els llaços a vuitanta mil esclaus; saludeu-la, que sos braços són cadenes molt suaus. Ella el món desengrillona de la serp que el té lligat:

Slide 12

Amb blanc hàbit de puresa van i vénen per la mar els coloms de la Princesa que té aquí son colomar. Per tota Africa ressona el seu cant de llibertat:

Slide 13

No té esclus ja Moreria, Llucifer els té a milions. Oh! preneu-los-hi, Maria, tots els regnes i nacions. Es l'infern la negra androna de la gran captivitat:

Slide 14

Barcelona enamorada vos fa trono del seu cor: puix del Cel li sou baixada feu-ne cel de vostre amor. Vostre braç que esforç els dóna sia sempre al seu costat: En certamen de cent pobles sa corona li da'l mon; la pren ella i amb mans nobles la ha posada en vostre front. Per sa Reina vos corona la que ho és del Principat

Slide 15

Que del Cel baixeu encara vostra imagte d'or ho diu, que amb els braços ens ampara com una àliga son niu. Per sa estrella us mira l'ona, per son àngel la ciutat!

Slide 17

Muchas felicidades en el día de tu santo. Dora Palop 24 de septiembre de 2009

Summary: entretenimiento

Tags: felicitación

URL:
More by this User
Most Viewed