ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_ΛΙΣΤΑ

+2

No comments posted yet

Comments

Slide 1

Οργάνωση λέξεων σε ομάδες emathisi.weebly.com Παπαζαχαρίου Ειρήνη-Ανθή Κατάλογος είναι μια λίστα με ονόματα, πράγματα ή οτιδήποτε θέλουμε να έχουμε συγκεντρωμένα για να θυμόμαστε και να μην τα ξεχνάμε. Φτιάχνουμε καταλόγους για να: θυμόμαστε πρόσωπα ή πράγματα (αντικείμενα) που δεν πρέπει να ξεχάσουμε. να βρίσκουμε κάποια στοιχεία για πρόσωπα ή πράγματα. Μερικές φορές το κατάλογο τον λέμε και λίστα.

Slide 2

emathisi.weebly.com Πώς φτιάχνουμε έναν κατάλογο: Γράφουμε τα ονόματα των προσώπων ή των πραγμάτων: κατά αλφαβητική σειρά. Για παράδειγμα στους τηλεφωνικούς καταλόγους, στα λεξικά, στις εγκυκλοπαίδειες, κ.ά., πρέπει να γράψουμε τα ονόματα των προσώπων ή των πραγμάτων με αλφαβητική σειρά. κατά ομάδα λέξεων. Βάζουμε μαζί τα πρόσωπα ή τα πράγματα που ανήκουν στην ίδια ομάδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: *Γράφουμε σύντομα, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το ένα κάτω από το άλλο. **Για κάθε ομάδα λέξεων μπορούμε να βάλουμε έναν τίτλο.

Slide 3

emathisi.weebly.com

Slide 4

emathisi.weebly.com Τα αγαπημένα μου φαγητά κοτόπουλο μακαρόνια μπιφτέκι παστίτσιο φασολάδα Ο κατάλογος σε αλφαβητική σειρά ….

Slide 5

emathisi.weebly.com Υλικά για γλυκό αλεύρι ζάχαρη αυγά κανέλα πορτοκάλι γάλα

Slide 6

emathisi.weebly.com

Summary: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Tags: καταλογοσ λιστα

URL:
More by this User
Most Viewed