Τα χαρακτηριστικά των ζώων

+215

No comments posted yet

Comments

Slide 3

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Το σκυλάκι που βλέπετε ανήκει σε μια ράτσα που ονομάζεται μπουλντόγκ. Το όνομα του είναι σύνθετη λέξη και σημαίνει στα αγγλικά: ο σκύλος πού μοιάζει με ταύρο.

Slide 4

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Τα μπουλντόγκ είναι ήρεμα και ευγενικά σκυλιά που έχουν καλή σχέση με τον καθένα. Είναι υπομονετικά και αγαπάνε τα παιδιά, παρ’ όλο που δεν παίζουν μαζί τους με τις ώρες.

Slide 8

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Επίσης, τα μπουλντόγκ τα πηγαίνουν καλά με τα άλλα ζώα, και με τις γάτες ακόμη.

Slide 13

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Είναι περισσότερο παρατηρητές παρά προστάτες της περιουσίας. Πρέπει η εκπαίδευση τους να γίνεται από νωρίς.

Slide 18

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Το τρίχωμα τους είναι κοντό και απαλό. Το συναντάμε σε όλα τα χρώματα και τους συνδυασμούς, εκτός του μαύρου. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα είναι το κάστανο κόκκινο, το πυρρόξανθο και το σταχτί.

Slide 25

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Τα μπουλντόγκ έχουν ανάγκη μόνο από ένα γρήγορο βούρτσισμα μία φορά την εβδομάδα. Οι ζάρες στο πρόσωπο και τη μύτη, καθώς επίσης στην περιοχή γύρω από τη μουσούδα, χρειάζονται καθάρισμα συχνά.

Slide 29

Ας δούμε τώρα μερικά στοιχεία γι’ αυτά τα σκυλιά. Τους αρέσει η καθιστική ζωή. Οπότε, μία βόλτα τη μέρα γύρω από το τετράγωνο θεωρείται αρκετή άσκηση για εκείνα.

URL: